Language:

Neuheitencatalogus

Hieronder presenteert Exact-Train de Neuheiten 2019.
De belangrijkste neuheiten zijn:

  1. Uerdinger 24m3 ketelwagen in 15 varianten van DB. DR en DRG. Er volgen in loop van het jaar nog meer varianten! Wagen heeft het hoogste niveau qua detaillering!
  2. DR HbS/Gbs mit 7 und 11 ribbels. Deze wagen heeft te openen deuren en binnenzijde is compleet gedetailleerd. Daarnaast bezit de wagen verende buffers, geëtste metalen luikstangen en rembordes. Ook zijn alle breekbare delen weer in metaal uitgevoerd. Als eerste veschijnen de Koelwagen- Expressgut-, Kuchen, Mannschaft- en gesloten wagen.
  3. Daarnaast vervolgen we het huidige programma dit jaar met het uitbrengen van nieuwe DRG KLagenfurt, DB Duisburg, DB Gbs, SBB Gbs, Gms39, DRG Linz/Villach, DRG Oppeln, DR G Nordhausen, Off55 autotransporter en AB7500 personenrijtuig  

Het actuele Exact-Train programma is weergegeven in de catalogus. Hierin worden ook de neuheiten aangegeven. De prijzen van de artikelen staan weergegeven in de prijslijst. Onze artikelen kunt verkrijgen via uw vakhandelaar in de buurt of op beurzen. Exact-Train is ook op deze beurzen aanwezig. Op de stand van Exact-Train kunt u geen treinen kopen. Wij staan enkel op de beurs om onze artikelen te promoten, uw vragen te beantwoorden en uw suggesties en opmerkingen aan te horen. 
Exact-Train heeft van elk artikel een prijs vastgesteld. De winkelier mag van deze prijs slechts 5% afwijken. Hieronder staan de downloads van de catalogus en de prijslijst in pfd-formaat:

Catalogus 2019-2 van Exact-Train programma (Klik op downloadtekst)


Prijslijst van Exact-Train programma (Klik op downloadtekst)